Sunday, December 12, 2010

Hari Ahad Yang Tenang....

Hari ni macam biasa kena bangun untuk pergi keja. Itu lah rutin harian Cik Nisa. Hari-hari kena keja demi mencari sesuap nasi. Eceh, macam sedih la pulak kan. Tapi aku dah biasa dengan rutin harian ku. Biar lah apa pun orang cakap pasal keja aku yang penting aku tak susah kan orang. Yela, sekarang ni bukan senang nak cari keja. Kan...~Ooo..Lupa pulak nak beritau, aku keje kat Kedai Hardware. Kire keje ngan abg aku la. Sape lagi nak tolong kalu bukan adik beradik sendiri...
Ni aku nak story pasal malam semlm. Tiba-tiba abang aku tanya nak makan apa untuk dinner. Siap dibagi pilihan samada Domino's Piza atau McDonald. Mesti la aku nak Domino's sebab aku tengah muak makan Mekdi Mcdonald. So, dengan sepantas kilat nya SIL call untuk order. Bila dah selesai melantak Domino's tu baru la abang aku beritau yang tu dia belanja sempena Besday aku lagi 2minggu itu. Giler awal la nak celebrate pun.hehe Ape-ape pun aku rase cukup terharu. Kalau tau dia belanja sempena incoming besday, lame dah aku minta macam2. Yela, setahun sekali je kan. Dan petang ni, abang n SIL nak belanja tengok wayang cerita Hantu Mak Limah Balik.. So excited la.. Pasal cerita tu akan ku update untuk next Blog..=)
Domino's Pizza memang best..~!!




Kalau lah boley dapat sebiji buat g keje..ngeee

4 comments:

nor hafizah said...

yer la..best tol dapat mam pizza ekk..cni ada pizza hut jer tau..pizza hut pn aku dalam x mam.besday lmbt pn da ada org blnjer mam, dan ada org bagi hadiah (aku lah tu)huhuhuhu

nisa said...

huhu...tkpe2, t ko dtg sini aku blanje mam domino's ea. thnks untuk hadiah froggy tu yang..

nor hafizah said...

hah,blnjer domino's..i loike...thn depan jgk aku g sana..huhuhuhu.baik ko kira lg brapa hr yg tgl utk ke tahun depan..
p/s:sila simpan duit utk blnjer aku.huhuhu

nisa said...

bahek....akan aku simpan sehari singgit demi nak belanja ko domino's..haha