Monday, December 27, 2010

My birthday..

~Birthday Gurlz~

25 December 2010..
Merry Christmas to all christian... tapi untuk aku, selamat hari lahir yang ke-25. diam tak diam dah 25 tahun umur aku ea.ingatkan muda lagi..bukan apa rasa macam baru lepas SPM okie..So, sempena besday ku, aku amik cuti dua hari and bos luluskan..Malam 24hb tu aku decide untuk balik Banting lepas habis keje..bertolak dari Kajang pukul 9 and sampai Banting dalam pukul 10..sampai je malam tu apa lagi terus pengsan la..tibe2 je rase penat giler ari tu..
Pagi tu bangun macam biasa n solat Subuh..pastu dah takleh nak tido, tension je rase nye.. my sis, pepagi dah wish besday..n then tgk hp sat ade kawan2 n abg wish my besday. pas breakfast, tak tau nak buat apa aku luangkan masa ngan BF a.k.a kete kesayangan aku..nak basuh malas, so aku lap jela bagi nampak kilat sikit. pastu baru aku teringat aku ada janji nak keluar ngan seseorang. skali tgk jam dah pukul 10a.m. apa lagi, kelam kabut aku bersiap..dengan pantas nye aku drive menuju tempat yang dijanjikan..ngeee setelah sekian lama tak jumpa, akhir nye dapat jugak jumpa di hari yang special bagi aku.. sorry sangat2 sbb datang lambat n thanks sbb sudi tunggu dengan sabar..hukhuk..
1st place kitorang pegi adalah kaunter tiket..haha usha2 jap sambil cari idea nak tgk cite ape. pastu kitorang buat keputusan nak tgk cite Ngangkung.. bukan ape, sbb aku tak tengok lagi cite tu..Tiket pulak pukul 1.20pm, time tu baru pukul 11am. Apa lagi kitorang pun pegi la berjalan..bukan jalan2 cari makan, tpi jalan2 cari hadiah..hehe Dia suh aku buat pilihan, aku lak tak tau nak minta apa sbb mmg tak biasa minta2 ni. At last, aku minta dompet sbb dompet aku dah nmpak buruk sikit..Lepas penat pilih n pilih akhirnye dompet Polo berjaya menarik perhatian aku..yeay, dah dapat hadiah..pastu g tgk wayang pulak, boley tahan la tapi lagi kelakar cite Kak Limah Balik Rumah..sebelum balik sempat lagi dia belikan Donut Big Apple untuk aku..Terima kasih sangat2 untuk dia..
Petang tu pulak, Kak neny kate nak belanja Secret Recipe..wah..., best nyeeee...!!! sangat2 excited nak pegi makan kat secret recipe..kitorang pegi beramai2 petang tu..sempat jugak snap2 kat sane..ngee Malam tu pulak, time nak tido adik aku baru balik ngedate ngan aweks dia..berjalan sampai tak ingat umah..tibe2 dia kejut n hulur sumthing..rupe2nya dia pun ade hadiah untuk aku..yela, semenjak ada awek ni baru la pandai pasal bagi2 hadiah ni. adik aku ni bagi coklat n kad besday.thanks onyo...(nama manja untuk adik aku)...tak lupa jugak kat BFF aku yang dah bagi hadiah paling awal time Raya Haji ari tu..Cik Fiza hadiahkan patung frog kat aku...Bos a.k.a abang ku pulak awal2 dah belanja Domino's n tengok wayang sempena besday aku.
Apa2 pun besday tahun ni adalah yang paling seronok dan best.. Siyes, aku memang happy lagi2 dapat hadiah walaupun dah dewasa...(takan nak ckp tua umur baru 25thn..hoho.) Sempena ulangtahun yang ke-25 ni aku berdoa semoga dipanjangkan umur, sihat tubuh badan dan sentiasa dimurahkan rezeki.. aku juga berharap ditemukan jodoh yang boley terima aku seadanya.. So, aku selit kan la pic sikit2 sepanjang besday aku yang sweet 19 25 ni...thanks untuk semua....:D

~mcm2 gaya tau..:p~
~org tkde boypren kan...:D~
~snap jap sblm makan..~
~Iced Blanded Cappuccino..~
~Grilled Chicken Black Pepper~
~Hadiah dari Dia dan Adik ku, onyo..:p~
~Hadiah dari my BFF, Cik Fiza..:D~

p/s: thanks a lot untuk Ayah n Cik Lina, Kak Nenney, Kak Selly, Abg Boy n Kak Laili, Abg Epin n Kak Lin, Erin n Kak Ana, Emal dan tak lupa untuk kawan2 yang sudi wish..Hope tahun depan sediakan hadiah skali ye..hehe

2 comments:

amiRAzlin said...

byknyerr adiahh..besday akak xde adiah pong..huhu

nisa said...

besday akak kena claim kat bepin..huhu