Friday, December 17, 2010

Smart Reader Kids Annual Concert And Graduation..

Dua minggu lepas adalah hari Smart Reader Kids buat Annual concert. Anak buah ku, Zeeshan ambil bahagian. So, akak aku ajak aku join sekali tengok Zeeshan perform. Semua ni berlangsung kat Dewan ILP, Banting.. Rasa terhibur pulak tengok budak2 buat persembahan. Ada yang lincah menari sampai ibu bapa yang hadir bersorak2..huhu
Aku macam biasa akan amik tugas bab amik2 gambar.. Tapi ari tu camera buat hal pulak, so ada pic yang tak clear. Nak guna HP aku mane ley nak zoom2 ni..Yela, kan HP murah je..Terpakse la tukar HP baru tahun depan..Agak2 ada yang nak sponsor tak..lalala Huish, terlari topik la pulak.. Continue balik pasal concert si cilik tadi k.
Yang best nye, host untuk ACG ni adalah badut. So, budak2 suka la kecuali anak buah ku yang kecik, Zakwan. Boley lak dia perasan yang badut tu pandang dia je.. Padahal kitorang duduk seat agak belakang sbb datang lambat. Lucu la wawan ni, penat aku gelak.. Lepas beberapa persembahan, sampai lak turn Zeeshan perform. Kawan2 yang lain bukan main menari, tpi yang dia jadi tukang pegang bendera je.. Takpe la bychan, yang penting bychan paling comel okie.. Lepas persembahan kitorang decide untuk balik awal. Nak tunggu sampai habis mahu kebas punggung duduk lama2.

Balik dari ILP, singgah jap Pantai Kelanang sbb Zeeshan kelaparan termasuk la mama n untie2 dia.Apa yang special kat Pantai Kelanang ialah Bakso..Mmg terbaik la. Kalu sebelum ni aku tak makan pentol a.k.a bebola daging tapi skang tukar la dah suka giler..So, tiap kali balik Banting aku akan pegi pantai Kelanang..hehehe..

















No comments: