Friday, January 21, 2011

Engagement Rings..



Hari ni tiba2 rasa nak survey pasal cincin..
Sesungguhnya tak ada apa2 sebab pun napa aku survey..
Tapi kali ni mood aku mmg nak tgk cincin.. 
Sebelum ni aku nga gile nak survey pasal Handphone.. 
Minggu depan tak tau lagi nak survey pasal apa..huhu

Tengok punye tengok sampai rambang mata la..
Semua cantik2 dan ofkos la harga pun cantik sangat..
Seb baik la aku ni jenis tak boley pakai bebarang nie..
Tapi nak tunang or kawin kena la pakai gak kan..
Terpaksa la simpan je lepas tu..hehehe

Ni la antara cincin yang berjaya menarik hati aku..
Mana la tau ada orang nak hadiah kan untuk aku kan..
Tapi takan nak hadiah semua.. Tauke balak pun boley Bankrap..
Tapi tengok je la nanti.. Sebab belum sampai masa nye..
Dan aku dapat rasa kan bukan dalam mase yang terdekat..

S.I.M.P.L.E

C.R.O.W.N

N.I.C.E

L.O.V.E

B.L.U.E

M.Y D.R.E.A.M


G.O.R.G.E.O.U.S

Cantik-cantik kan..
Nak beli sendiri tak berkemampuan la pulak....huhu 
Dapat cuci2 mata jadi la.. 
Tapi, apa yang best time gugel pasal cincin ni..
Tetiba aku terjumpa pic yang sangat cute..
Tambah cute bile dipakai oleh seseorang yang comel..
Okie, kena la tunggu ada anak nanti baru ley pakai kan baju macam ni..hukhuk

Comel + Cute + Cantik...

No comments: