Monday, January 3, 2011

~Pelik tapi Benar....~


Tajuk ntah pape kan..kalu suh mengarut ni bagi je kat aku.. mmg cepat je aku bagi idea..haha Pelik aku rase sebab masuk je tahun baru a.k.a 2011 tibe perasaan aku membuak2 nak pegi Sabah.. Yela, nak g obersea oversea tak mampu. Dapat pegi Sabah pun jadi la sbb seberang laut k. Tu la kebenaran nye sekarang. Walaupun nak pegi sana pun makan kos yang agak banyak tapi aku teringin giler nak pegi. Tapi nak pegi ngan sape..? yang tu tak tau lagi.. bile la anak Tan Sri nak masuk minang aku ni.. at least ada org nak support g melancong..hoho (niat pun dah tak elok, mmg takan dapat la..santek ke nak dapat anak Tan Sri..)

Pastu, aku dengar kat sana banyak jual mutiara.. baru-baru ni my sis ada pegi Sabah, so dia belikan gelang mutiara..sangat2 cantik tapi yang sedihnye tak muat.. Sabo jela aku..saje nak bagi aku diet la tu baru muat nak pakai..takpe2, akan diusahakan untuk pakai gelang yang cantik tu..

tapi agak-agak berape la kos nak pegi sane. ada jugak aku survey kat tenet.. kos flight ngan hotel pun dah 4rat lebih. belum lagi duit nak shopping.. mmg agak banyak la duit nak pakai.. tapi oleh kerana aku dah teringin sangat, akan aku usaha kan sampai jadi kenyataan. Apa lagi yang ada kat sana aku pun tak tau.. haish, macam2 hal la kalu Nenney Syahfinaz ni. Cuba la teringin pegi Pahang ke Langkawi ke takde la tinggi sangat kos nye..huhu

p/s: pada sape2 nak ikut atau teringin nak pegi macam aku, jomlah kite pegi beramai2.. kena start menabung sehari singgit start ari ni..:p

4 comments:

Nor Hafizah said...

siyes teringin gler yang..make sure thn ni kita leh pegi ekk..start kumpul duit yang

nisa said...

baik yang....aku mmg nak pergi sangat2..tak dapat shopping sangat pun tkpe..at least dapat jejak kan kaki kat sane...huhu

FaridSham said...

a'boy nak pegi gak .. bila ko plan nk pegi..leh booking dr sekarang

nisa said...

yang promotion skang ni untuk raya cina..ingt nak g t time akhir tahun ke, pas2 raye ke kan cuti lama..huhu...