Friday, February 11, 2011

Cinta Ini Membunuhku...


 Cinta Ini Membunuhku 
by: D'mansiv

kau membuat ku berantakan
kau membuat ku tak karuan
kau membuat ku tak berdaya
kau menolakku acuhkan diriku

bagaimana caranya untuk

meruntuhkan kerasnya hatimu
ku sadari ku tak sempurna
ku tak seperti yang kau inginkan

kau hancurkan aku dengan sikapmu

tak sadarkah kau telah menyakitiku
lelah hati ini meyakinkanmu
cinta ini membunuhku

bagaimana caranya untuk

meruntuhkan kerasnya hatimu
ku sadari ku tak sempurna
ku tak seperti yang kau inginkan

kau hancurkan aku dengan sikapmu

tak sadarkah kau telah menyakitiku
lelah hati ini meyakinkanmu
cinta ini membunuhku


Sedih betul kalau dengar lagu nie.. Ingat lagi time break ngan ex-bf dulu lagu ni la yang aku dengar.. Hati bagai ditusuk2 ekor pari rasa nye..Lama jugak la aku bertahan. Mungkin dia ingat tengah bercinta dengan tunggul kayu yang takde perasaan kowt.. Tapi, kalau berpisah adalah cara yang terbaik kena la terima dengan rela hati.. Sakit hati ke sedih ke semua nya memang menyakitkan.. Cuma kena kuat untuk hadapi semua ni.. Ye.., memang betul hidup mesti diteruskan.. Tapi, nak tampal balik hati yang dah berkecai ni kena amik masa bertahun jugak..Hope dia happy la dengan pilihan nye skang..:-)

No comments: