Tuesday, February 1, 2011

Headache...






Cuaca hari ni mmg giler panas la.. Ingat kan mendung2 macam semalam.. Aku pun beria la pakai T-shirt My Hardware yang berwarna hitam hari ni.. Jadi nya skang ni rase sangat2 sakit kepala tau.. Orang kate warna hitam ni meresap haba.. Memang habis la haba yang diresap kebadan aku..
Sebenarnya dari pagi tadi memang tak sedap badan.. Sakit tekak sampai suara pun jadi lain.. Sampai je kedai tetiba terjadi la sesuatu yang tak di ingini.. Benda tu adalah rahsia.. Nak ikut kan sampai perang dunia ke-3 la.. Tapi, takde la sampai meletus peperangan tu.. Dahla tengah sakit kepala jadi lak benda tu.. Memang aku nanges laju2 la.. Nasib baik BFF aku ada time aku kesedihan.. Dia la yang banyak nasihat aku.. That's why la aku sayang kat BFF aku tu.. Kan Cik Fiza ku sayang..
Then, kalau tak silap aku dalam tengahari kot keadaan menjadi seperti sedia kala..Dia call dan terangkan perkara sebenar.. Rupe2 nya hanya lah salah faham.. Dah tak pasal2 aku lak yang kena pujuk balik.. Ciitt..., tapi tkpe la.. Best jugak kalau merajuk pastu dipujuk dan memujuk org tu balik..(korang ada..??) Memang giler tapi tu la satu pengalaman baru dalam hidup aku... So, semua nya dah okie.. Takleh nak majuk lame2 nanti lain lak jadi nya.. Tu yang susah nye aku ni.. Cepat sangat melatah., cuba la bawa bersabar sikit ye wahai diri sendiri.. Dan lepas hal tadi tu, aku senyum je sampai sekarang sbb takleh nak lupe benda ngok ngek yang aku buat tadi.. Tak pasal2 dia yang jadi mangsa.. Nasib la orang nye penyabar kalau tak memang lama dah aku kena marah ngan dia.. Sebab tu I Love Him So Much....

Pesan Miszz Nesya:~
Walau apa pun kena siasat dulu dan jangan tuduh melulu.. 
Kesian kat satu lagi pihak.. 
Kate sayang so kena la bersabar ye..

No comments: