Friday, February 18, 2011

Saya Malu...^_^'


Hari ni tak tau la nape mood aku okie je dari pagi sampai ke petang.. Mungkin sebab hari Jumaat kan.. Alhamdulillah la, asyik naik angin je mau senget aku nanti.. 

Al-kisahnye.., tadi lepas rehat kedai di buka macam biasa.. Kebetulan ada pulak barang-barang sampai.. So, kami pun memulakan aktiviti tagging macam biasa.. Kemudian, datang la sorang customer ni bawa baby.. Biasa nye, kalau cust bawa baby aku juz agah2 je.. Kali ni tertarik pulak ngan orang tu..oopppss, kat baby ye bukan bapak baby tu.. huhu 

Baby tu tersangat la comey.. Mata bulat, pipi gebu dan badan pun semangat.. Aku pun ngan ramah nye tanya la brape umo baby tu.. Tetiba terase nak dukung pulak.. Dan tak sangka la customer tu bagi tau.. Baru 5 bulan tapi tangan aku lenguh nak dukung walaupun baru sekejap..ahaks..

Lepas siap org tu cari barang dan bayar aku pun pulangkan la baby tu walaupun rase macam taknak bagi balik.. Dengan confident nye aku cakap, "g kat papa ea.., nanti datang lagi tau..." Orang tu pun senyum2 je.. Elok nak kuar dari kedai je dia cakap "ni anak buah je.., mudah-mudahan la kan..aminn.." 

OMG..~!!! bukan anak dia ke.. Patut la aku rase takde iras2 muka dia pun.. Tapi takan nak cakap pulak.. Agak malu la time tu. Lepas tu boley lak dia datang dan datang lagi.. Tapi tanpa baby yang comey tu.. Adoi.., segan lak nak layan.. Aku buat-buat macam biase jela.. Selang beberapa minit dia datang lagi dan kali ni bawa baby tu.. Waaahhhh..., tetiba aku jadi begitu happy.. Sempat la dukung dan main-main ngan baby tu.. Sebelum bagi kat dia balik, dia siap suh aku gigit pipi baby tu.. Tak baik tau, nanti baby nanges pulak... Tetiba rasa nak ada baby pulak..

Oh ayah.., saya  mau kawin.. Kawin dengan sapa.. Tu yang tak tau lagi..teeettttt...~~!!

No comments: