Monday, April 11, 2011

Cilakak Punye Olang...

Apa la malang sangat aku nie..Hari ni kete kena langgar dari belakang..Tak dapat kesan lak tu sape orang nye.. 

Kisah nya camni..

Aku otw pegi UPM nak amik pie yang beli kat kawan aku..Hujan pulak turun selebat2 nya..Tapi fikir balik bila lagi aku nak pegi amik kan..Lepas balik keje dah malam pulak memang aku tak berani sangat.. Keluar dari simpang perumahan ni tetiba muncul satu kete wira hijau yang kuar dari simpang bertentangan.. Pastu tetiba lak nak himpit kete aku.. Aku terpakse la hon dari dia langgar kan.. Mane tau dia tak perasan sebab warne kete aku kan gelap.. Tapi takan tak perasan sebab aku dah on lampu.. 

Lepas tu, kat traffic light dia ade kat belakang aku.. Tiba-tiba aku rase kete aku bergerak sikit kedepan.. Bila aku usha back mirror tengok kete dia mmg rapat giler ngan kete aku.. Dan memang sah la dia langgar kete aku.. Cilakak betul orang tu.. Dan aku tau pemandu tu orang cina.. Memang takde manners punye cina.. Dahla ko suke buat huru-hara pastu nak langgar2 kete aku.. Tapi memang pengecut la ko langgar time hujan2 lebat yang sah2 aku takleh turun.. 

Rase tak sedap hati nie.. Dahla lepas hijau je dia bawa slow giler.. Nampak sangat si cilaka tu pengecut.. Sampai ke UPM, lepas amik pie aku tengok la bumper belakang.. Seb baik cuma calar sikit je.. Dahla kete aku banyak sangat calar nye.. Sampai kucing pun nak calar kan kete aku.. Haish..

Tapi disebabkan aku terlampau geram kat cina tu.. Aku doakan hidup ko tak selamat.. Aku doakan hidup ko akan sentiase ditimpa malang untuk sepanjang keturunan ko.. Cilakak punye olang.. Dasar banyak makan Oink2 pastu nak menyusah kan hidup orang lain...


(astaghfirullah.....banyak2 istighfar ye Cik Nenney.. Awok kalau marah semua benda keluar..)

No comments: