Monday, April 11, 2011

Masa Untuk Tabahkan Hati..

Macam mana cara paling cepat untuk lupa kan seseorang..?
Aku rase takde ape2 cara pun dalam dunia ni melainkan hilang ingatan..

Hari ni langsung takde mood nak keje..
Tapi, aku kena tabah kan hati..
Aku yang buat keputusan untuk berpisah..

Semalam balik kampung pun rase takde mood..
Bile borak2 ngan kakak, tiba2 kakak izinkan untuk aku terus kan hubungan dengan dia..
Padahal aku ngan dia dah takde ape2 hubungan..
Biar lah aku pendam sorang2 perasaan aku.

Sekarang ni, aku taknak percaya mana-mana lelaki..
Semua sama je, suka sakit dan main kan perasaan orang..
Biar la aku pulihkan perasaan aku..
Dan aku lebih rela single dari couple yang cuma menyakitkan hati..

Aku selalu terfikir kenapa aku tak macam orang lain..
Sedih sangat bila aku fikir perjalanan hidup aku..
Aku doa agar Allah temukan aku dengan seseorang yang ikhlas menyayangi aku satu hari nanti..

2 comments:

Nor Hafizah said...

sabar yer yang...tabah hadapi setiap dugaan.semoga ada hikmah disebalik semua ni...

nisa said...

thanks ye yayang...ko selalu ade time aku nga sedih..anggap je ada hikmah disebalik setiap kejadian..:(