Thursday, June 30, 2011

Muka nak poyo je...sekali...

 Hahaha.....hukhuk.. Apa ni memula dah gelak sorang-sorang.. Bukan apa, teringat lak kejadian lucu di waktu Maghrib..hehe.. Time tu aku nga keje lagi.. Tengah focus mengadap muka buku tetiba datang seorang customer dalam umur lingkungan 16 ke 20 tahun kot.. Aku bukan nak kutuk customer aku tapi dak ni buat muka ketat, kerek ngan poyo semua ada lah..Aku pun bertanya...

aku : ye dik, nak cari ape?

si budak : bonggol pintu ada tak..?

aku : bonggol pintu..? ape tu ea..(sampai berkerut2 la aku pikir)

si budak : yang kat pintu tu la kak..

aku : yang kat pintu..? bonggol....? dik, tu tombol pintu la.. omputih kate lockset..(sambil senyum)

si budak : ha, yang tu la...ada tak..? (muka still kerek)

aku: ada..jap ea..

Uolsss tengok..., dah la salah sebut tapi buat macam takde pape.. muka still nak kerek.. rase nak karate je laju2..haish...Apa nak jadi ngan budak-budak sekarang.. sorry la dik, lepas kamu kuar dari kedai akak terpakse gelak terbahak2.. Seb baik dia tak minta bonggol unta kat sini...ekekeke...ok bye

No comments: