Wednesday, June 22, 2011

New Baby..~!!




Comel tak...? Comel macam aku kan...ngeh2x.. Ni la ahli baru dalam keluarga besar Hj. Samsuddin.. Dilahirkan pada 6 June 2011 kat Hospital Putrajaya. Berat nye 2.7kg.. Kecik je baby sorang nie.. Nama mama dia Nenney Shuhaidah bt Samsuddin dan papa dia Rana Shafqat Abbas Khan.. Mixed Jawa n Pakistan k.. So, ini lah hasil nye..



Mula-mula sis aku nak letak nama Rida Zahra je.. Tapi entah camne last minit ada buat pertambahan nama jadi Nenney Rida Zahra bt Rana Shafqat Abbas Khan.. Giler panjang nama baby nie. Aku nak menaip nama dia pun dah penat.. Cuba bayang kan nanti time exam agak2 berapa lama dia amik mase nak tanda kat paper exam kan.. Itu takpe lagi.., kite bayangkan 25tahun akan datang time nak akad nikah.. Memang berpeluh la tok kadi nak menyebut nama pepanjang tu.. Yang pengantin laki pulak takut kena lelah je sebab tak cukup satu nafas..hahaha Okie, bukan main jauh la nak membayangkan ea.. Baby ni tak masuk lagi sebulan.. Yang penting untie nye ni pun tak kawin lagi tau..ekeke.



Ape2 pun aku happy sangat sebab dapat anak buah baru.. Insya Allah, bulan sept ni akak aku g sorang pulak bersalin.. Ikut dari ape yang dia beritau maybe baby boy.. Tak sabar pulak rase nye.. Kalau nak tunggu aku memang lambaaaattttttt lagi..huhu..



Okie, jumpe g kat entry lelain ea..=)

No comments: