Saturday, June 25, 2011

Ngedate ngan seseorang...? Bukan la, tapi lepak je..

Yeay... malam tadi g ngedate... Tak tau ke ngedate tu ape.. Pegi dating la adoiii...huhu Nape tetiba nak jadi gedix nie.. Bukan ngedate pun tapi keluar lepaking ngan new frenz.. New tak new sangat sebab sebelum ni pun pernah kuar lepak jugak.. Selepas sekian lama tak jumpa, we'll decide untuk ketemu di McD a.k.a mekdi area Saujana, Kajang.. Aku dah excited nak melantak GCB kat mekdi nie..hehehe



Wowww... GCB muncul kembali setelah sekian lama.. Bukan goreng cekodok bilis ye.. Yang tu anytime boley buat sendiri pastu letak bawang sikit.. Buat pulak air kopi atau teh o' memang syiookk la.. Eh, ni nak cite pasal apa sebenarnya..huhu Yang aku maksudkan Grilled Chicken Burger.. Agak-agak la kalau kat mekdi ada cekodok bilis pulak kan.. Ada yang dak cashier gelak guling-guling kat situ kalau mintak cekodok bilis..haha




Agak lama la kitorang borak-borak..Tapi tu la, kalau dah lepak kat mekdi memang tak terasa masa berjalan.. Sedar-sedar je dah pukul 11 lebih. Patut la mata rasa mengantok je kan.. Terpakse la balik kan diri sebelum abang aku call tanya nak balik pukul berapa..



Apa pun hilang la rasa teringin aku untuk makan GCB.. Lagi-lagi orang belanja, rasa sedap tu sangat la lain..huhu.. Okie la, jumpa g next entry ye..


LOL:~ Miszz Nesya

No comments: