Tuesday, June 28, 2011

Tiada Paksaan..

Tujuan sebenar aku buat blog ini hanya untuk suka-suka.. Blog ni jugak untuk luahkan segala perasaan aku.. Kalau nak tulis diari tu, memang aku malas gila.. Sekarang ni ada jugak diari, itu pun ada orang bagi.. Tapi takde la hari-hari aku tulis diari.. Lenguh tangan nak tulis panjang-panjang nie..

Balik pada tajuk entry kali nie.. Kat sini aku ingin menegaskan bahawa tiada paksaan untuk korang baca blog aku.. Apa yang aku taip kat sini adalah hak aku.. Selain tu, aku suka jenjalan kat blog orang lain.. Yela, aku tau blog aku ni tak menarik.. Sebab tu aku jenjalan sambil tengok2 kat blog orang.. Banyak info yang aku dapat sambil jadi dorang punya follower..

Alkisahnya...
 
Ada la satu hari ni tiba-tiba aku dapat mesej kat muka buku ada hamba Allah ni tak puas hati dengan aku.. Ada ke patut dia kata aku dok tayang blog aku.. ish2.., napa la busuk hati sangat.. Kalau nak, buat la blog sendiri pastu luahkan apa je yang berkenaan dengan diri kamu kan.. Pastu, takyah nak waste ur time untuk baca segala isi kandungan dalam blog aku.. At last, terpaksa aku block terus dari muka buku.. At least takde la ati aku sakit baca mesej mengarut dia tu..

Hurmm... okie la.. Yang penting aku happy sebab ada blog sendiri.. Yang paling penting, boley kenal ngan blogger yang lain.. Tapi apa yang paling-paling penting, kite enjoy..~!!!

LOL:~ Miszz Nesya

2 comments:

Syazwani Amira said...

yeahh yang pnting kta enjoyy!! ;)

Miszz Nesya said...

@syazwani: betul kan.. yang ada blog je merasai erti enjoy tu..hehe