Friday, July 1, 2011

Teman masa suka dan sedih..

Hari ni aku nak introduce teman time suka dan time sedih aku.. 

Dia ni la yang setia disamping aku.. Nak tau tak sape..?

**************

**********

********

*****

***

jeng3x..... ni la dia miszz Froggy aku..

Ekceli, dia ni bff aku bagi time besday last year.. Tu yang aku sayang lagi lebih..^_^


Dia la tempat aku meluahkan segala perasaan aku.. 

Nampak macam tak betul je kan..

At least perasaan aku lega bila dapat luahkan kat patung nie.. 

Lagi pun patung ni besar dan best kalau peluk time tido...huhu

Okie, bubye..

No comments: