Wednesday, September 28, 2011

Riang Ria Raya 2011..


Selamat Hari Raya semua.... Boley lagi nak ucap kan.. Hari ni hari terakhir di bulan Syawal.. Raya tahun ni agak meriah sebab semua berkumpul sekali.. Tak macam tahun-tahun sebelum ni time raya ada je yang takde sebab kena beraya belah mertua.. Patut memang semua ada tapi abang aku kena keje pulak.. Cian kat dia takleh nak join sekali.. So, tahun ni kitorang sambut raya pertama pada 3 Syawal.. 1 dan 2 Syawal sunyi je rumah. Yang penting aku siap bawa adik ngan anak-anak buah aku tengok wayang cite Hantu Bonceng masa raya ke 2..hakhak So, ni la antara gambar suasana kitorang beraya.. Dengan penambahan cucu-cucu Tok Din kan.. Yang tak tambah cuma menantu je..hehe

family Tok Din..tapi fmily abg takde..kalau tak lagi penuh..^_^
Family Kak Nenney..

Abg Epin ngan wife dia..
Family Erin..
Family Kak Selly...
Ni Aku ngan adik aku yang still single..yang single tu aku la kan, adik aku asyik tukar awek je..hehe
Cucu-cucu Baru Tok Din
Sesi Salaman ye.. Time ni nak touching2..
uwaaaa...aku takleh betul bab2 ni..mesti nanges giler2..
tu dia...pas nanges2 mesti ada hulur2 sikit..hehe
ni abang ipar aku...lame benor tunduk nye..
yang ni aku saje nak tunjuk baju raye.. datang khas dari Bali.. akak aku sponsor kain..
yang ni Family kak Faezah.. anak ayah ngan 1st wife..










 Memang meriah sangat raya tahun nie.. Cuma cian kat akak aku yang sulung sebab jari dia terpotong pisau time nak masak..memang scary giler la.. Tak pasal-pasal aku yang kena jadi chef kali nie.. Tapi, aku dah pandai bab2 masak rendang ngan kuah lodeh sekarang..hehe

Akhir sekali aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada mereka yang sudi sponsor kain, tudung ngan kasut raya untuk aku.. Cicha sayang korang ketat-ketat k...muaaahhhhh


No comments: