Monday, March 28, 2011

BFF's Engagement Day..~!!

Congratz to my BFF yang selamat menjadi tunangan orang pada 27 Mac 2011.. Dia dah melangkah satu tapak kedepan.. Aku pulak tak jumpe lagi tapak untuk melangkah.. Ikut kan dorang ikat setahun mean akan berlangsung tahun depan.. She's look so gojes okie..(^_^)

me wif Cik Shieda
 Kalu ikutkan aku mmg tak dapat hadir majlis dia.. Tapi memandang she's my BFF so aku minta balik awal dan buat surprise kat dia.. 

me, Cik Shieda n Cik Syikin

Cik Shieda wif hantaran
 Sebenarnye kawan aku dah anta sms cuma dia yang tak bace.. Saje la beritau yang aku ngan Cik Syikin sampai lambat sikit.. We'll sampai2 je tengok nga sesi bergambar.. We'll berdiri jela kat pintu n dia sangat2 terkejut. Seb baik tak nangis sbb terkejut..hakhak..

she's look blue...hehe
 Sangat cantik kan.. Memang kena warna biru dengan Cik Shieda nie. Tak sempat nak usha barang hantaran, pihak lelaki dah minta diri nak balik..

ooppss.., ni kek carpet okie..;p
Yang ni memang paling kelakar.. Boley pulak Cik Shieda terjatuh kan kek kat atas carpet.. sayang nye la sebab kek coklat tau.. Terpakse la potong kek atas carpet je.. Lama jugak la lepak umah dia sebab lama sangat tak jumpa.. Akhirnye dia tunang jugak ngan jejaka pilihan iaitu En. Samsul.. Hope hubungan korang kekal hingga ke jinjang pelamin ye...