Monday, January 30, 2012

Sambut Besday + Holiday..

tak lupe bergambar ngan BF aku..


Uhuk...uhuk...punye la banyak habuk dan sawang kat blog aku nie... Rasa dah lama sangat tak conteng-conteng kat blog nie.. Tak sempat sebenarnya.. Ni pun nak cite pasal celebrate besday ari tu..hehehe..

Besday yang ke-26 aku pada 25 Disember 2011 adalah yang paling best.. Sebenarnya tiap-tiap tahun pun best.. Walaupun tahun ni takde kek tapi kitorang pegi holiday.. Tak jauh mana pun, just g Port Dickson je.. Tapi rase seronok sangat sebab semua berkumpul kecuali akak aku yang 2nd tak dapat join atas sebab2 tertentu..huhu.. So, ada la sikit2 pic kenangan yang takan aku lupa sempena besday aku..

Sebelum gerak g PD..

Ni la org yang blanje Pizza..

Akak aku yang plan last minit..

Sebelum gerak g PD, adik aku dengan murah hati nye nak blanje makan Pizza.. Nasib baik tak kena heart attack tau.. Bukan senang adik aku nak blanje2 nie.. Entah2 sebab awek dia ada kot time tu..hehe


nak kuar cari ikan bakar tpi dapat ikan siakap je nye..

ni la family aku..ramai kan..hehe

snap2 dulu..padahal gayat giler..

nak buat aksi titanic tpi dak montel ni nak masuk skali..

time ni baru nak gerak...

Memang seronok sangat time nie..bukan senang nak berkumpul ramai-ramai.. Dan bukan senang nak naik bot nie.. Sebab kitorang kena pujuk akak yang sulung.. Mula-mula dia taknak, tapi lepas kitorang buat mesyuarat pantai (sebab time tu semua nga berendam dalam air) dan pujuk punye pujuk baru la dia setuju.. Kalau tak memang tak merasa naik bot pusing-pusing PD nie..hehe..


seb baik tak jatuh...huhu
 Time ni nak balik dah.. Kitorang stay kat Tanjung Tuan Beach Resort.. Sempat la bergambar untuk kenangan.. So, tahun ni tak tau nak g mana pulak..

4 comments:

mama4A's said...

amboi.. penuh tul sawang kat blog ko ni.. hahahaha... akhirnya terhapdet gak ea..

pas ni trip ke cameron pulak k.. hehe..

canthek blog... boleh tolong make up blog akak? nyeh..nyeh..nyeh..

Miszz Nesya said...

@mama4A's
tu la kak...kite bukan suke mengarang cite nie..lagi2 bz lately nie..hahaha..

tak sabar lak nak g cameron..nak mam strawbery smpai muncit..

kite tak reti sangat sebenarnye..ni je yang termampu nak make up.huhuhu...

mama4A's said...

ikut perancangan maybe g Jun pas cuti sekolah.. hrp2 kak lin dpt la booking apartment tu.. hehehe

Miszz Nesya said...

tak jadi g bulan april ea kak...tpi okie jugak..boley kumpul2 sikit nak g sane...huhu