Monday, February 27, 2012

Hari Terakhir Tanpa Nasi..

Alhamdulillah ari ni dah masuk hari yang ke-7.. 
So far, berat turun hanya sekilo.. 
Turun sikit tak bermaksud tak boleh teruskan lagi kan.. 
Insya Allah akan diteruskan lepas ni...hehe..

So hari ni simple je aku makan.. 
Pagi memang tak sempat nak breakfast.. 
Untuk lunch, aku beli ikan bakar ngan sup sayur.. 
Memang terus sakit kepala la sebab perut dah masuk angin.. 
Biasa memang pepagi aku minum milo atau makan biskut kan..

Petang tadi aku makan biskut sambil tengok cite Spongebob..hehe.. 
Malam pulak aku makan megi..Tu je yang ada kat umah.. 
Malas la nak pegi tapau ape-apa yang patut.. 
Hurmmm, macam biasa sediakan sebotol air untuk minum sambil tengok tv k.. 
Sekarang aku nak layan cite Apa Celop..
Pastu nak tido.. Terasa diriku sangat la penat..k bubye

No comments: