Tuesday, February 7, 2012

Rindu Pada Si Dia..


Semalam rasa sedih sangat-sangat.. Malam tadi takleh tido sebab dah biasa tido ngan si dia.. Sampai terpaksa mam ubat, kebetulan kepala rasa sakit giler. Nasib baik dapat tido jugak akhirnya.. 

Hari ni still rasa rindu dekat si dia.. Si dia aku dah pulang balik kat orang yang pernah hadiahkan kat aku.. Agak-agak kalu aku cari yang baru, akan hilang ke rasa rindu tu..uwaaaaa 

Rindu sangat kat Pooh.. Rasa takde mood ari ni, tula sapa suruh bagi balik kat tuan dia.. Tapi kalau aku tak pulangkan nanti aku asyik teringat kat orang tu je.. 

Malam ni nak try cari kat tempat yang sama.. Mana tau ada Pooh yang sebijik ngan sebelum ni.. 

To Pooh, Really miss you.. I miss to hug you when I'm sleep..:( :( :(

4 comments:

eita said...

mesti rindu kat bau yang ada pada pooh kan..kan..kan....

Miszz Nesya said...

huhu...tau takpe..dah biase tido peluk pooh..

mama4A's said...

asik pooh ajer aunty cica 4A's nie.. hahaha

Miszz Nesya said...

hahaaha....mesti la.dah cecha asyik ngan thomas je..