Monday, February 13, 2012

Yeay...dapat Hadiah Lagi..






Yeayyyy......sapa yang tak suka dapat hadiah memang nampak sangat menipunye..huhu.. Actually, jam ni kesayangan aku yang bagi.. Sebelum tu ada sikit salah faham sehingga tercetus nye perang dunia antara kitorang.. Tak tau salah sapa, tapi aku rasa memang salah dia. 

Okay, taknak ingat balik pasal apa kitorang gaduh. Yang penting dia bagi jam ni kat aku.. Sweet sesangat tau.. Dah bertahun aku tak pakai jam tangan. Lagi sweet bila ada LOVE kat jam tu. Aku pun pakai jam tu time jumpa dia jela.. Sangat tak selesa ada benda-benda kat tangan nie..huhu

Tapi, yang paling seronok sangat sebab dia dah bagi balik Pooh kat aku.. Buat malu je kan, dah pulangkan tapi dia bagi balik kite amik pulak.. Takpe la, janji tidur malam ku lebih lena dengan ada nya Pooh yang chumel sesangat...

No comments: