Monday, March 26, 2012

Sweet sangat Awal Ashaari lamar Scha Al-Yahya..



Alahaiiii....sweet betul la tengok cara Awal lamar Scha.. Sebenarnya cha tak tengok pun cite propaganza ni sebab tengah keje kan.. Kawan kesayangan cha la beritau yang Awal lamar Scha.. Malam tadi terus cha cari kat youtube.. Sangat tak sangka tengok Awal pun menanges time propose Scha.. Cha yang tengok ni pun ikut nanges okie..



Yang paling sweet bila Awal melutut dan tanya kat Scha "sudikah awak jadi yang sah untuk sye.." Aduyaii, kalau cha pun confirm terkejut giler kan..Pastu ada pulak bunga ngan teddy bear yang sama besar ngan Scha.. Suka sangat tengok tau.. Apa-apa pun cha doakan korang bahagia hingga hujung nyawa.. Dan harap seseorang akan lamar cha camtu..Takde bunga pun takpe, janji teddy bear yang besar giler tu ada..hehe..



Sape2 yang tak sempat tengok propaganza semalam macam cha boley la tengok kat atas tu... Sangat-sangat sweeeettttttt...~!!!

No comments: