Friday, April 13, 2012

Biarlah Rahsia..


 Sebenarnya ada benda cha nak tulis untuk hari ni. Tapi atas sebab-sebab tertentu cha terpaksa rahsia kan untuk kebaikan semua pihak.. Point nya cha dah boleh kembali senyum lepas apa yang terjadi..

Ada perkara yang tak sabar cha nak tunggu bila sampai waktu nya.. Actually ada banyak perkara yang insya Allah akan terjadi jika di izinkan.. Salah satunya haruslah berkenaan masa depan cha.. Cha pun tak boleh nak cerita kat sini.. Nanti sampai masa cha akan post jugak kat blog ni ye..

Cha doa sangat akan dimudahkan segala urusan.. Dan cha berdoa impian cha akan jadi kenyataan. Kalau boleh cha taknak sedih lama-lama.. Sekarang ni pun Alhamdulillah cha dah tak sedih lagi.. Nak tau tak kenapa? Sebabnya cha......... Hurmm, mana boleh cerita.. Nama pun biarlah rahsia, so akan cha simpan je. Cha tak boleh nak pentingkan diri sendiri.. Cha kena jaga hati orang lain jugak..

Okeylah, jangan lupa next entry cha akan cerita apa yang cha rahsia kan dan apa yang buat cha gembira...hehehe.. Yang pasal Mr. Viva tu cha akan cerita after next entry.. Tunggu Mr. Viva izinkan dirinya di snap lagi..hahaha

2 comments:

Anonymous said...

Hy...ad org nk dtg merisik ke... Hehehe..untg la klw cmtu...mst xsedih2 lg..

Nenney Syahfinaz Samsuddin said...

hye...bukan pasal merisik kot..hehe..Insya Allah tak bersedih lagi..:)
btw, thanks for comment..