Wednesday, April 18, 2012

Cantik sesangat...


Cantik tak....? cha dah berkenan gile ngan kain ni.. semua gara-gara tengok kat facebook..harga pun boley tahan cuma rm120 je.. cha ingt nak beli time gaji nanti tapi orang tu kate boleh order sampai 20 april je..

adoii, agak kecewa la jugak.. nak ikutkan boleh nak beli tapi bulan ni dah banyak sgt membeli. hari tu cha beli kain cotton kat facebook jugak. nasib baik la kain nye lembut. sama macam diberitahu iaitu english cotton..

Actually purple ni la yang cha nak..sekali tgk je dah berkenan.. tapi takpe akan cha usahakan untuk dapatkan kain ni..huhu. kalau tak terpaksa cari yang lain je. harus diingatkan roadtax mr. viva next month ye.. cha ni kalu suruh membazir mmg nombor 1.. k la, nak tido sambil mimpi kain untuk raya..haha..

kalau kesayangan ada mesti dia dah belikan untuk cha..sob..sob

p/s: kalau korang nk usha kain sulam ni g kat fb pastu taip Kain Sulam Ann.. memang cantik2 okie..:)

No comments: