Sunday, April 22, 2012

Cendol + Rojak..



Seronok betul kalau time cuti ni.. Boleh rehat puas-puas.. Pagi tadi bangun je tengok sis dah siapkan sarapan nasi goreng ngan cekodok..huhu Agak kekenyangan la duk makan je kan.. Pas makan sambung guling-guling balik.. Biasa time cuti memang cha malas nak keluar sangat. Baik duk kat umah je.

Tengahari pulak sis tak masak. So kitorang decide nak g minum cendol ngan makan rojak kat banting. Biasa kat banting ni ada satu tempat yang best dekat depan Maybank. Tadi duk lepak la makan ramai-ramai kat situ..

Dah double kenyang.. Ni baru sampai umah nak continue rehat. Petang ni dorang kata nak pegi pantai.. Cha join je,takan nak tinggal kat umah..Confirm bosan giler nanti.. Hurmmm, okie la.. Nak solat zohor dulu pastu nak rehatkan mata..huhu..






No comments: