Friday, April 27, 2012

Sesi mengumpul lemak with Someone..

Eceh...tajuk kemain panjang lagi kan.. Siapa someone tu takyah la sibuk2 nak tau ye. Nak tulis panjang2 pun bukan ada yang baca.. Yang penting memang sedap sangat2 chicken chop nie.. Actually sempena celebrate someone ni.. Cha dah niat nak belanja dia so kena belanja yang special sikit..


Sekarang ni dah tambah makanan kegemaran untuk cha.. Kalau sebelum ni cha suka nasi ayam, sekarang cha suka nasi ayam dan chicken chop..hehe

No comments: