Wednesday, April 25, 2012

Hari Sedih + Gembira

Rasa lain macam pulak kalu tak update blog ni.. Bila baca balik asyik2 entry yang sama.. Sebenarnya cha busy sikit sekarang. Nampak macam tak buat pape tapi rasa busy je. Kalau time keje tu tau2 dah petang..huhu

Lagi satu sebab,cha nga takde idea nk mengarang..tiap kali nak update mest ada halangan atau tkde mood. Balik keje confirm cha tido awal punya.. Lagipun ada beberapa hari yang buat cha rase stress la. Susah betul nak mengadap masalah yang ada ni.

Nasib baik la ada yang baik hati bagi sokongan pada cha. Tapi kadang2 cha kalah jugak ngan masalah tu. Bukan senang tau nak selesaikan. Apa masalah cha takan cha nak cite kat sini. Kadang cha rasa perlukan seseorang untuk cha bercerita. Cuma orang tu takde untuk diceritakan..

Hurmmm,takpe la..Setiap masalah kan ada cara penyelesaian.. Janji kite jumpa mana jalannya..Taknak la pening2 kepala.. Yang penting kena banyak berdoa k..

Tapi tadi ada orang buat cha sedih..Memang ada salah faham sikit dan memang cha terasa hati. Tapi alhamdulillah keadaan kembali seperti biasa. Yela,kena trima kenyataan yang pompuan ni mudah untuk memaafkan. Dan cha telah maafkan seseorang tu.. Orang kate tak baik gaduh lame2..okie la,nak tido dah ni..Rase nak demam sebab ternanges petang tadi..haha..ngade je kan..gudnite ye..



bila stress haruslah mam coklat..

2 comments:

Anonymous said...

u can share with me too dear :) dyg

Nenney Syahfinaz Samsuddin said...

it's ok dear..^_^