Sunday, April 15, 2012

My New Baby..



Alhamdulillah, apa yang cha idamkan dah cha dapat..nak ikutkan mmg dah lama sangat mengidam tau.. At last cha dapat jugak dan sekarang ni lagi senang la cha nak update blog dan berfacebook. Inilah baby baru cha, Galaxy Tab 7.0 Plus..huhu



Ni pun cha still explore apa yang menarik nya galaxy tab ni. So far memang menarik tertarik la kan.. kadang2 pening jugak sebab tengah batak ngan tab ni. Secara jujurnya benda ni lebih kepada kehendak daripada keperluan. tapi bagi cha ni hadiah untuk diri sendiri lepas penat kerja kan.



Ini antara koleksi hp cha.. Dorang ni semua adik beradik sbb smua samsung. Bila cha terfikir nak pakai hp baru msti hp dorang buat hal.. Mula2 cha pakai samsung monte, pastu speaker lak rosak tu yang beli samsung duos. Lagipun nga takde bajet dan mmg nak gune 2 simcard. Bila cha pasang niat nak pakai tab, skrin hp duos pulak tiba2 retak. Tapi still boleh pakai lgi sebab retak sikit je dalam satu inch. Tapi Cha memang minat ngan Samsung ni.

So, lepas ni kena explore lebih lagi galaxy tab nie.. Dan lepas ni takleh nak mengidam apa-apa sebab kena focus dekat Mr. Viva pulak.. Yela, kan nak masuk dua tahun so kena la fikir pasal roadtax nye pulak..huhu.. Yang penting cha happy sangat-sangat sebab dah ada galaxy tab.. Tak kisah la orang nak cakap batak ke apa yang penting cha tak minta kat orang..hehe


No comments: