Thursday, April 19, 2012

Sesi Menonton : Battleship



Dah lama rasanya tak tengok wayang.. Kalau tak silap last sekali tengok wayang cerita Ombak Rindu.. Biasa cha akan tengok movie yang best je.. So, kali ni cha tengok Movie Battleship. Tengok kat facebook kawan-kawan kate best la, terbaik la, siap nak tengok lagi sekali.. Cha pun rasa nak tengok jugak..(^_^)

Actually tiap kali nak tengok wayang, cha akan beli online.. Sebab malas nak beratur panjang-panjang.. Pastu nanti full house takpun dapat seat depan sekali.. Masa cha beli online memang hampir penuh.. Tak dapat la nak amik seat belakang.. At last terpaksa la amik jugak seat yang ada..


Tapi takde la depan sangat. Kira tengah-tengah la jugak.. Takda sakit leher nak mendongak.. Masa amik tiket kat kaunter pun, adik tu beritau kalau cite Battleship ni better beli online sebab akan full house tiap-t.iap tayangan.. Sekali masuk panggung tengok memang betul-betul full house.. Itulah kebaikan beli online kan..hehe

Walaupun ada bab yang tak berapa logik tapi boleh la dikategori sebagai movie yang best. Cha suka dekat hero dia sebab agak sengal dalam cite tu.. Yang tak boleh lupa bila diagram bersungguh-sungguh nak dapatkan Chicken Burito..huhu



 Tak rugi la kalau nak tengok cite ni.. Cha pun rasa nak tengok lagi sekali tapi takde la kat wayang.. Beli dvd je sudah kan..hehe  Dari mula movie sampai habis memang takde bab yang bosan.. Ada bab yang alien musnahkan kapal memang scene yang best.. Lepas tu bab dorang nak musnahkan musuh dengan gunakan cara pelampung Tsunami..Itu bagi cha la.. Pendapat kan ikut masing-masing.. Nak senang korang tengok la sendiri sebab cha ni bukan reti nak cerita balik.. Apa yang cha boleh beritau, movie ni memang best.

 Ni trailer Movie Battleship.. Tengok trailer confirm rasa nak pergi tengok jugak..huhu


2 comments:

Anonymous said...

best x cite ni u? ingat nk tgk.. u tgk kt mn hari tu yg penuh... nanti komen ek? dayang

Nenney Syahfinaz Samsuddin said...

For me mmg best..tgk area tmpat sy..g pun mana2 penuh katenye