Saturday, April 21, 2012

Update sebelum tido...

Hari ni tak berapa okie sebenarnya.. badan pun dah rase penat-penat.. tak sabar pulak nak balik Banting esok. tapi balik lepas keje la kan.. hari ahad memang nak guling puas2.. nak tido pun puas2. time tu la nak hilangkan rasa letih..

so, sekarang ni nak tido sambil lupakan apa yang jadi hari ni. mungkin sebab dah biasa hadapi situasi mcm tadi sampai takde rasa apa2..tak sabar nak masuk minggu baru dan kemudian bulan baru.. yela,nk tunggu bulan baru sebab nak gajian la kan. nak pegi shopping, tapi time tu ada sale ke..hurmmm..

okie la, mata pun rasa macam ada gam. memang kena tido laju2..huhu..
selamat malam..
mulakan hari esok dengan fikiran yang tenang dan mood yang baik..
sentiasa ingat,jangan pernah rasa keseorangan kerana Allah sentiasa bersama dengan hamba-Nya...:

4 comments:

Anonymous said...

semalam gembira je..mmmm wat happen? r u OK?? hv story to sharing wit me?? @dayang

Nenney Syahfinaz Samsuddin said...

Im okie my dear..biase la penat pasal keje..:-)

Anonymous said...

owhhh penat rupenya.. biasa la tu nama pon keje kan.. :) dyg

Nenney Syahfinaz Samsuddin said...

Yup..seb baik ari ni cuti..dpt rehat..