Wednesday, May 2, 2012

Celebrate Birthday Kesayangan..

Semalam kan Labour Day.. Kebetulan semalam ialah birthday anak buah cha. Nama dia Rana Zeeshan Abbas Khan.. So, adalah buat makan-makan sikit.. Sekali sambut dengan anak buah lagi sorang Mohd Hafiz Firdaus. Dah masuk setahun dah Hafiz tu ye.. Kejap sangat masa berlalu..

Mama Hafiz ni jemput sedara mara dia datang makan-makan kat rumah.. Kitorang just adik beradik je la sebab biasa memang takde jemput-jemput pun.. Majlis mula dalam pukul 2ptg.. Agak banyak la makanan semalam.. Ada laksa, bihun goreng, nasi impit, nasi goreng dan macam2 la.. So semalam agak kekeyangan sebab ada bermacam jenis makanan..

Yang special nya kek besday dorang la.. Bukan main lagi zeeshan request kat mama dia nak kek Boboiboy.. Ala, yang cite kartun kat tv3 tu.. Hari isnin malam cha sampai Banting je dia excited beritau nanti besday dia ada potong kek boboiboy.. Yela cayang, potong la kek tu ye.. Suka sangat la tu..huhu..

Selamat hari lahir untuk Zeeshan dan Hafiz.. Semoga panjang umur dan jadi anak yang baik okie.. Dun Noty2 kang nanti cicha babap laju2.haha..Untuk Zeeshan, jangan main game je. Pantang cicha balik mesti nak hp besar sebab nak main game.. Untuk hafiz pulak, jangan nanges2 bila cicha pegang..hehe Okie la, ni ada gambo sikit masa majlis tu..^_^v

inilah kek Boboiboy nye..

Hafiz dengan Mama dan Ayah

Cicha dengan Ridha..

Zakwan, Mama ngan Zeeshan.

Zakwan, Zeeshan, Mama & Hafiz

Besday boy with his boboiboy cake..

Baca doa sikit..

Acik emal sibuk je laaaaa....

Cicha harus ada dalam ini gambar..huhu

Seronok betul dapat main belon kan.. Semput tau nak tiup..huhu

No comments: