Thursday, May 31, 2012

Sesi Melantak...(^_^)v

* Muka excited + lapar...*_*

Hari tu cha keluar jenjalan dengan kawan cha.. Mula-mula tu plan nak pergi tengok wayang. Sekali tengok takde cerita best pulak.. Terus takde idea nak pegi mana.. So, ikut je la kereta yang di drive tu kemana..huhu..

Last2, kitorang pergi lepak kat VIVA.. Tengok dari luar macam menarik.. Sekali tengok kat dalam memang sangat membosankan.. Ramai chinese kat tempat tu.. Rasa tak sampai 30 minit kot jenjalan kat situ..

Pastu, kitorang pegi pulak kat Leisure Mall kat Cheras.. Jenjalan je la kan. Nak shopping tak boley sebab hari tu baru je lepas shopping ngan sis.. Tetiba ternampak pulak Secret Recipe's.. Kalau dah ternampak memang terpaksa la beli kan.. So, cha beli la 1 slice cake.. Ala, 1 slice baru RM7.. Kalau dah teringin tutup mata beli je la kan.. Dah lepas beli cake terlalu pulak depan mekdi.. Terpaksa la beli ice cream pulak.. Cha beli Caramel Sundae.. Lepas beli tu kitorang pun keluar la dari Leisure Mall..

Tengok jam still awal lagi. Tetiba teringin nak makan steamboat kat Jhonny.. Asyik tetiba ngan teringin je kan..hahhaa.. At last, kitorang lepak kat Jhonny sambil rehat2 kan diri.. Memang time keletihan la sebab asyik berjalan je kan.. Tapi still enjoy dapat luang masa dengan kawan tersayang..hehe

* Muka terlebih makan..Dah tak larat nak makan lagi..huhu

No comments: