Tuesday, June 5, 2012

Awat tak mengantok ni..?

Aduyaii...nape la mata tak rasa nak lelap lagi.. ini la kalau badan penat tambah lak nga sakit perut.. memang susah sangat nak tido..

tak tau nak buat apa dah.. tadi tengok tv dari cerita masterchef selebriti sampai ke cerita Ameera.. suke betul tengok Rita Rudaini berlakon sbb dia cantik dan sweet je bila tengok..pastu duk lipat baju, kemas bilik. skang ni still takleh tido terpaksa la cha update blog..

wahai mata, cepatlah rasa ngantok..esok nak keje, banyak lgi barang sampai tadi tak sempat tagging..time keje bukan main ngantok mata nie.huhu...

okie la, cha nak cuba teknik kire kambing biri-biri lompat pagar..nak bayangkan banyak2 warna boley tak.? ada warna purple, pink, blue, polka dot ke..eh2, mcm comel je kalu kambing warna polka dot..hahaha..gudnite..

No comments: