Sunday, June 3, 2012

Happy Birthday Nenney Rida Zahra..



Hari ni kat rumah Banting ada buat makan-makan sikit sempena birthday anak sis yang kecik tu dah masuk umur setahun.. So, pagi2 lagi dah gerak ke Jusco Bukit Tinggi nak beli bahan-bahan masak. Bukan tak boley nak beli kat Banting tapi tekak cicha ni teringin nak makan sushi.. Anak buah cha yang Zeeshan n Zakwan pun dah jadi hantu Sushi..Sebab tu la rajin berjalan sampai ke Klang..huhu..

semua org dapat hadiah uncle boy belanja..huhu

Selesai beli barang dalam pukul 12lebih dah gerak balik banting.. Sampai je umah sis siap2 bahan nak masak untuk petang tu. Cha pulak kuar ngan abang, anak dia Dania ngan bebudak pegi beli hadiah untuk Rida. Sampai je umah tengok sis tengah siap2 bahan nak masak.. Dia masak simple je, Mee Kari ngan Bihun goreng.. Cha tolong sikit2 je pastu tolong jaga Rida sementara sis masak.. Alih2 rida kemana cha dah terpengsan pulak..hahaha



Petang tu tunggu abang cha sampai dari kajang baru boley start majlis. Ayah memang balik lambat sikit sebab ada hantar orang tunang.. Sis yang kat bangi awal2 sampai time kitorang keluar cari hadiah untuk Rida.. Bila abang ngan kak ipar sampai je teruslah dimulakan majlis dengan potong kek, doa dan diakhiri dengan perut yang kenyang..:)

Sis wif her family..
Seronok la Rida tu dapat banyak hadiah dari untie ngan uncle dia ea.. Cha pun bagi hadiah jugak tapi Rida tak main ngan mainan tu. dia lebih suka main ngan kotak mainan.. Sabo jela ea. Apa yang paling best bila Rida dah pandai jalan tanpa dipegang.. Mama dia happy sesangat la sebab mula berjalan depan mata dia.. Semoga Rida menjadi anak yang solehah ye..:)


Nenney Syahfinaz wif Nenney Rida Zahra..

Our Family..

Birthday gurl yang tomei2..Cicha cayang kat rida ketat2..



No comments: