Saturday, October 20, 2012

Story Last Week..^_^v


Ni story last week punya tau.. Punya malas cha nak update blog.. Lagipun lately bz sikit mengalahkan YB..hehe.. So, hari ni baru la rasa ada kekuatan nak update. Tu pun cha akan banyakkan tepek2 gambo jela ye.

Last Thursday,pegi la ngedate jap ngan incik bf sambil nak buka puasa. Tengah2 makan tetiba ada pulak orang nak buat shooting kat kedai tu.. Mula2 tak amik port sangat pun. Tapi lepas dengar yang nk shooting tu Shamsul Yusof terus la rasa teruja.. Mahu tak teruja nye., cha mmg minat ngan Shamsul ni. Dia kan hensem sesangat..haha.. Start minat dia time cerita Ameera la. Kemain lagi romantik watak dia jadi hubby Rita Rudaini kan.. So, lepas dorang shooting dapat la bergambar ngan dia.. Actually, dia ngan Zack X-factor masa tu. Tapi Zack tu nampak macam kerek je. Bila orang nak bergambar dia terus tinggalkan meja. Tapi bagus jugak, buat berat memori tab cha je ada pic dia..hahha (gelak jahat)

So, malas nak cite panjang2 kat sini. Cha letak je pic ngan Shamsul ari tu.. Sila jangan jelez ye..hehe



















No comments: