Monday, November 26, 2012

Aktiviti Hujung Minggu..:)



 

 
 Dalam banyak-banyak hari dalam seminggu, hari Ahad la yang cha nanti kan. Nak tau sebab apa? Sebabnya hari Ahad adalah masa untuk kuar ngedate ngan kesayangan cha.  Tapi akhir2 ni kitorang banyak pergi kenduri kawin. Kalau takda kenduri baru la kitorang merayau pergi mana2. Yang penting jumpa tetap jumpa..:)




 Lepas pergi kenduri singgah la jap kat rumah Banting. Niatnya nak singgah kejap je. Tapi akak cha nak buat surprise untuk akak cha yang 1st. Sementara tunggu bab nak surprise2 ni cha nak dera encik kesayangan. Tuh diaaa.., cha dera dia petik rambutan. Dahla dia tak makan rambutan tapi kena petik pulak. Banyak la jugak dapat sampai 4 plastik. Tapi kesian kat kesayangan sebab kena ulat bulu.. Gatal2 tangan dia kena ulat bulu. Cha nak bagi minyak dia taknak. Boleh tahan sangat katanya.. 



Jeng3x... Inilah kek yang akak cha beli untuk surprise kan Kak Nenney. Kek secret recipe yang yummy dan cedap sesangat.. Kak Selly saja amik banyak jenis so ada pilihan nak yang mana.. To my lovely sis, Nenney Shuhaidah " Happy Birthday Kak Nenney, Semoga panjang umur dan sentiasa murah rezeki..Dan sentiasa bahgia di samping keluarga tersayang.."



 Yang ni pulak time nak balik Kajang. Tetiba rasa tak pernah bergambar berdua yang penuh macam pic kat atas ni. So cha minta la jasa baik adik yang tersayang n terchenta tu amik kan.. Dalam gambar ni baru perasan yang rupa2nya banyak jugak beza ketinggian antara dia dan cha.. Tapi takpe, yang penting cha nampak comel dalam pic ni..huhu.. k bye..




No comments: