Sunday, November 25, 2012

Jco Donuts yang yummy...:-)

Dah lama sesangat rasanya tak mam Jco donut.. Jangan kata Jco, big apple pun dah lama tak masuk perut cha. Semalam abg cha blanja Jco donuts. Mekaceh ye wahai abg ku.. Kalau biasa beli yang besar2. Tapi semalam dia beli yang baby donuts. Actually kan better beli yang baby donuts tau. Sebab nya tak muak sangat dan boley amik banyak jenis.
Oleh kerana donut tu comel2 hanya dua kali gigitan dah habis. Tapi kalau nak telan seketul terus pun boley cuma tak nampak sopan la. Lagi2 cha yang comel ni buat, terus hilang kecomelan cha..haha
Ni pun tak habis sebab donut ni kan manis.. Umur dah meningkat ni takut pulak nak manis2 sangat..(macam dah tua sesangat je..hehe....)



No comments: