Monday, December 10, 2012

Cik Viva Accident Lagi...T_T


Cik viva kena langgar lagi last week. Memang teruk kali ni sampai tak boleh buka pintu bahagian depan. Ini semua gara-gara pemandu yang tak tahu mata dia letak kat mana main keluar je dari simpang. Dan paling menyakitkan bila tahu lorong yang dia keluar tu ialah JALAN SEHALA. Dah la cha bawa budak-budak masa tu. Kakak cha yang sulung duduk depan. Tapi Alhamdulillah semua takda apa-apa. Yang langgar tu Chinese dan akhirnya mengaku salah bila abang ipar cha beritahu yang lorong tu jalan sehala. Kalau tak suka-suka hati je nak salahkan cha balik. Lepas tu ada hati nak lari, taknak buat police report.. Dalam seminggu jugak la cik viva dalam workshop.  Sekarang ni cha dah dapat cik viva balik. Mudah2an lepas ni tak jadi apa-apa lagi.. Trauma yang hari tu pun tak hilang lagi. Dan percaya la sekarang cha drive hanya dalam kelajuan 60-80kmh saja. (Insaf seketika)






No comments: