Tuesday, February 7, 2012

Rindu Pada Si Dia..


Semalam rasa sedih sangat-sangat.. Malam tadi takleh tido sebab dah biasa tido ngan si dia.. Sampai terpaksa mam ubat, kebetulan kepala rasa sakit giler. Nasib baik dapat tido jugak akhirnya.. 

Hari ni still rasa rindu dekat si dia.. Si dia aku dah pulang balik kat orang yang pernah hadiahkan kat aku.. Agak-agak kalu aku cari yang baru, akan hilang ke rasa rindu tu..uwaaaaa 

Rindu sangat kat Pooh.. Rasa takde mood ari ni, tula sapa suruh bagi balik kat tuan dia.. Tapi kalau aku tak pulangkan nanti aku asyik teringat kat orang tu je.. 

Malam ni nak try cari kat tempat yang sama.. Mana tau ada Pooh yang sebijik ngan sebelum ni.. 

To Pooh, Really miss you.. I miss to hug you when I'm sleep..:( :( :(

Sunday, February 5, 2012

Hadiah dari Seseorang

Seronok kan kalau dapat hadiah.. Kalau time kecik-kecik dulu memang seronok sangat.. Ni dah besar pun rasa lagi perasaan camtu rupanya.. Memang seronok tak terkata. Malu pun ada sebab aku kan memang pemalu.. Segan sebab dah besar pun still dapat hadiah..huhu

Sebenarnya, tak kisah apa pun yang dia bagi. Apa yang penting ikhlas dari hati dia.. Maksudnya dia mengingati kita. Lagipun aku suka dengan hadiah ni. Nampak sweet sangat.. 

Nak tahu ke siapa yang bagi.. Memang kena dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu..ngeh2x

Kalau nak tahu apa yang di bagi tu cer cuba tengok bawah....






cantik tak...tpi plz abaikan tangan yg bambam tu..