Monday, May 14, 2012

Kami Yang Comel..


Jeng..jeng..jeng...Comel tak kitorang.. Haruslah comel kan, nama pun anak mummy..hehe.. Tapi bukan anak cha betul la kan.. Cha ni single but not available okie.. Ni anak kawan cha.. Kitorang kuar pegi makan Nasi Ayam Penyet kat Wong Solo.. Ni pinjam jap anak dia nak bergambar.. Geram tengok pipi dia tembam gile. Dah la comel sangat-sangat.. Tapi nape baby tengok tempat lain.. Hurmm, takpe2 pasni mummy amik baby lagi bawa jalan-jalan ea. Tunggu besar sikit.. Windu la pulak kat ini budak kecik.. Nape la baby comel sangat macam mummy.hahaha..(pengsan jap)

Sunday, May 13, 2012

Happy Mother's Day..






















Happy Mother's Day untuk semua ibu-ibu yang ada di dunia ni.. Besar pengorbanan seorang ibu dari saat melahirkan dan membesarkan anak-anak mereka..

Khas untuk Arwah Emak cha, Hajah Nora'idah Binti Tawil.. Cha sayang emak sangat-sangat dan cha tak pernah lupa segala pengorbanan emak untuk kami semua.. Emak adalah ibu yang terbaik untuk kami.. Emak sentiasa ada dalam hati cha.. AL-FATIHAH..