Saturday, February 2, 2013

Sesi Ngedate Dengan Kesayangan..


Pic saya dengan kesayangan..
Biasanya kitorang akan kuar ngedate tiap2 hujung minggu. Kalau takpun, cha balik Banting sebab rindu kat budak-budak.. Last Sunday, macam biasa kitorang kuar tapi pergi tengok wayang dan makan-makan je. Eh, ada shopping sikit2 sebab kat Jusco tengah ada sale kan.. 

 Lagipun hari tu cha keje so kitorang kuar lepas keja.. Lepas penat shopping, makan dan tengok wayang pergi pulak lepak kan diri kat Putrajaya.. Sebab dah lama sangat tak main snap2 so kali ni kitorang meng'snap'kan diri..huhu




Pic yang kat atas ni beberapa hari selepas kitorang main snap2 kat Putrajaya. Punya la jauh nak dinner dari Kajang ke Putrajaya. Sebab selalu lalu je tempat ni masa nak pergi ke Masjid dan Dataran Putrajaya. Kalau korang perasan ada tempat makan belah kanan. Kalau tak silap nama dia Seri Laman Putrajaya..Kalau silap tolong betulkan ye.. Tenang je makan kat sana sebab makan dalam suasana taman.. Lepas ni boleh lepak lagi kat situ ye En. Tunang..:)

No comments: