Thursday, January 9, 2014

Afrobuilder & Renovation..

Hyeeee... Tetiba je rajin nak update blog kan.. Bukan apa, tenet tengah laju ni haruslah kita manfaatkan dengan baikk.. hehe..

Kalau hari tu cha ada promote tentang My Hardware, Saujana Impian.. Kali ni cha nak promote tentang Afrobuilder & Renovation pulak. Yang ni pun dikendalikan 100% bumiputra..

Actually Afrobuilder & Renovation sangat berpengalaman dalam bidang ni. Hasil kerja nya pun sangat memuaskan mengikut feedback dari customer dan harga yang diberi amat berpatutan. Kalau uols nak tahu lebih lanjut boleh lah tengok kat FB Afrobuilder & Renovation ni sendiri. Kalau nak tahu tentang harga pulak just tinggalkan mesej je. Sebab tiada apa-apa caj dikenakan untuk quotation yang uols minta nanti..

Kat sini cha letak beberapa gambar hasil kerja dari Afrobuilder & Renovation. Kalau nak tengok lagi hasil kerja diorang ni jangan lupa singgah ke FB Afrobuiler ni ye..

Site Kajang Perdana..





Site Bangi Perdana 2..





Kalau ada apa-apa pertanyaan uols boleh whatsapp terus ke 019-3572003 ye..

Okie, bubye..

No comments: