Thursday, January 9, 2014

Celebrate Our Birthday..

Waduhhhh... Dah lama giler cha tak conteng2 kat blog ni. Sangat-sangat sibuk lately ni.. Sibuk ke?? Actually takde la sibuk sangat. Kalau pasal kerja tu biasa la kadang-kadang memang sibuk pun. Tapi sekarang ni pantang ada masa terluang mesti nak main game candy crush. Sekarang ni cha tengah tersangkut kat level 350.. Stress giler nak complete kan level tu..huhu

Kali ni cha nak cite pasal birthday cha ngan en. tunang tahun lepas. Kebetulan birthday kitorang dekat-dekat. Birthday en. tunang 20hb 12, birthday cha pulak 25hb 12. In Shaa Allah tahun 2014 ni we'll akan sambut sekali je.. Oh ayah.. Nisa mahu kahwin.. Kahwin dengan sapa.. Dengan Mohd Radzuan ler.. hehe..

Malas nak taip banyak-banyak so cha letak pic je la ye..^____^v

Time ni celebrate birthday En. Tunang..<3





Yang ni celebrate birthday cha pulak..<3






 
Okie, bubye..:)

No comments: