Thursday, January 9, 2014

Afrobuilder & Renovation..

Hyeeee... Tetiba je rajin nak update blog kan.. Bukan apa, tenet tengah laju ni haruslah kita manfaatkan dengan baikk.. hehe..

Kalau hari tu cha ada promote tentang My Hardware, Saujana Impian.. Kali ni cha nak promote tentang Afrobuilder & Renovation pulak. Yang ni pun dikendalikan 100% bumiputra..

Actually Afrobuilder & Renovation sangat berpengalaman dalam bidang ni. Hasil kerja nya pun sangat memuaskan mengikut feedback dari customer dan harga yang diberi amat berpatutan. Kalau uols nak tahu lebih lanjut boleh lah tengok kat FB Afrobuilder & Renovation ni sendiri. Kalau nak tahu tentang harga pulak just tinggalkan mesej je. Sebab tiada apa-apa caj dikenakan untuk quotation yang uols minta nanti..

Kat sini cha letak beberapa gambar hasil kerja dari Afrobuilder & Renovation. Kalau nak tengok lagi hasil kerja diorang ni jangan lupa singgah ke FB Afrobuiler ni ye..

Site Kajang Perdana..





Site Bangi Perdana 2..





Kalau ada apa-apa pertanyaan uols boleh whatsapp terus ke 019-3572003 ye..

Okie, bubye..

Celebrate Our Birthday..

Waduhhhh... Dah lama giler cha tak conteng2 kat blog ni. Sangat-sangat sibuk lately ni.. Sibuk ke?? Actually takde la sibuk sangat. Kalau pasal kerja tu biasa la kadang-kadang memang sibuk pun. Tapi sekarang ni pantang ada masa terluang mesti nak main game candy crush. Sekarang ni cha tengah tersangkut kat level 350.. Stress giler nak complete kan level tu..huhu

Kali ni cha nak cite pasal birthday cha ngan en. tunang tahun lepas. Kebetulan birthday kitorang dekat-dekat. Birthday en. tunang 20hb 12, birthday cha pulak 25hb 12. In Shaa Allah tahun 2014 ni we'll akan sambut sekali je.. Oh ayah.. Nisa mahu kahwin.. Kahwin dengan sapa.. Dengan Mohd Radzuan ler.. hehe..

Malas nak taip banyak-banyak so cha letak pic je la ye..^____^v

Time ni celebrate birthday En. Tunang..<3





Yang ni celebrate birthday cha pulak..<3






 
Okie, bubye..:)